Taxibåt MøsvatnTaxibåt over Møsvatn til Argehovd, Mogen og Hardangervidda

På Argehovd har vi har egen taxibåt. Taxibåten er registrert for 12 personer og frakter passasjerer over Møsvatn vår, sommer og høst. Da vannstanden på Møsvatn ofte varierer gjennom sesongen har vi bil her inne, som kjører dere til og fra Argehovd og Mogen.

Båten har stor kapasitet, og gir en enkel vei inn på Hardangervidda

Båtturen over Møsvatn er en fin start og avslutning på oppholdet. Her kjører dere mellom mektige fjell på hver side og du får sett mye flott natur på kort tid. Du kommer lagt til fjells på en enkel måte. På båtturen kan du selv velge om du vil sitte ute i frisk fjelluft, eller om du ønsker å sitte inne i kabinen. Båten har en kapasitet på 500 kg bagasje i tillegg til passasjerer, noe som burde holde selv for de aller ivrigste fiskere og jegere. Båten er registrert i taxibåtregisteret, Åsmund har sikkerhetskurs og det finnes overlevelsesdrakter og redningsvester ombord. Båtturen tar ca 30 minutter fra Varland og ca 45 minutter fra Skinnarbu.

Hvor lang tid tar det?

Det finnes flere måter å komme seg inn til Argehovd på, men den mest vanlige er at dere parkerer på Varland. Fra Varland tar båtturen rundt 30 minutter. Det er også mulig å bli plukket opp på Skinnarbu, herifra tar turen inn til Argehovd rundt 45 minutter.

Priser for taxibåt

StrekningPris på taxibåt
Skinnarbu   –   Argehovd / Mogenkr 2 500,-
Varland       –   Argehovd / Mogenkr 2 000,-
Kromvika    –   Argehovd / Mogenkr 2 000,-
Samme pris gjelder på returen. 

Om det ikke er et ønske å ta taxibåt alene, forsøker vi så godt det lar seg gjøre og samkjøre turer så det blir rimeligst mulig for alle passasjerer. Da blir kostnaden fordelt på flere passasjerer, minimumspris per passasjer er kr 350,-. Ta kontakt for informasjon om oppsatte turer.