Argehovd tilbyr totalt fem forskjellige hytter for utleie. To av de ligger på gården med utsikt mot elva Kvenna og tre andre ligger inne på selve Hardangervidda.

Hytter på Hardangervidda

Hvis du ønsker en ferie på høyfjellet for deg selv, er disse hyttene midt i blinken. Her er det liten sannsynlighet for å møte på andre, og du får ha de fleste av fiskevannene helt for deg selv. Fra gården er det ca 2 timers gange med sekk inn til Midtjønn og Skartjønn. Stiene er merket med varder og er enkle å gå. Stien til Urdevatn er den samme som til Skartjønn, men hytta ligger to timer videre inn i Hardangervidda Nasjonalpark. Fordi som ønsker det kan det bestilles helikopter til Urdevatn.

 • Midttjønn

  Hytte på Midttjønn, Hardangervidda
  Midtjønn ligger 1200 moh. i naturskjønne omgivelser, vest for Kvenna ca 2 timers gange fra gården og innover fjellet. Stien inn er varda og lett å gå, for både liten og stor.

  Les mer!

 • Skartjønn

  Hytte på Skartjønn, Hardangervidda

  Skartjønn ligger 1200 moh. i naturskjønne omgivelser vest for Kvenna, ca 2 timers gange fra gården. Stien inn er varda og lett å gå, for både liten og stor.Ved vannet ligger det båt og garn dere kan benytte under oppholdet.
  Les mer!

 • Urdevatn

  Hytte på Urdevatn, Hardangervidda

  Urdevatn ligger 1300 moh. vest for Kvenna, ca 4 timer å gå fra gården og innover fjellet. Stien inn er varda og går i lett kupert terreng. Ved vannet ligger det båt og garn dere kan benytte under oppholdet.
  Les mer!


 

Hytter på gården

Hjortehytta og Ragnvaldshuset er to koselige hytter som ligger på selve gården. Kvenna er elva som renner forbi Argehovd og er kjent for sine gode fiskemuligheter. 10 km av elva – fra utløpet i Møsvatn og opp til Vollevatn, hører gården til. Når du leier hytte her har du tilgang til båter og fiske på begge sider av elven og flere tilhørende fiskevann inne på Hardangervidda. En kilometer fra gården ligger Mogen Turisthytte som tilbyr god mat og drikke. I 2014 ble Mogen kåret av folket til «Norges nydeligste mathytte«.

 • Hjortehytta

  hjortehytta

  Hjortehytta ligger 970 moh. i naturskjønne omgivelser på Argehovd Gård. Hjortehytta ligger også fint til i forhold til turer i området og fiske i Kvenna, Møsvatn og andre vann i nærheten.
  Les mer!

 • Ragnvaldhuset

  Ragnvaldhuset ligger 970 moh. i naturskjønne omgivelser på Argehovd Gård. Ragnvaldhuset ligger også fint til i forhold til turer i området og fiske i Kvenna, Møsvatn og andre vann i nærheten.
  Les mer!


 

Fiske uten leie av hytte

Langs Kvenna finnes det flere fine teltplasser, også inne på Hardangervidda Nasjonalpark. Alle har fri anledning til å slå opp teltet sitt, det eneste vi ønsker er at dere kjøper fiskekort og rydder opp, slik at ingen søppel blir liggende i naturen. Fiskekort for nedre Kvenna sin østside kan kjøpes på Mogen Turisthytte. Det er dessverre ikke anledning til å bruke våre private båter og fiske fra vestsiden av elven, dette er forbeholdt hytteleiere.

Fiskekort selges fra 01.juli og frem til 01. september hvert år.

Priser fiskekort:

 • Kr 75,- pr. døgn.
 • Kr 150,- pr. weekend fra fredag til søndag.
 • Kr 300,- pr. uke.

Skitt fiske og god tur!