Urdevatn – Fantastiske fiskevann midt på Hardangervidda

Urdevatn ligger 1300 moh. vest for Kvenna, ca 4 timer å gå fra gården og innover fjellet. Stien inn er varda og går i lett kupert terreng. Ved vannet ligger det båt og garn dere kan benytte til fiske under oppholdet. Urdevatn ligger også fint til i forhold til turer i det rolige og dyrerike området.

Oppholdet passer for turinteresserte og fiskeentusiaster.

Når kan du leie?
Hytta leies ut på ukebasis fra lørdag til lørdag, fra ca 01. juli frem til reinsjakta 20. august hvert år.


 •  

  Antall rom 3
  Antall sengeplasser 6
  Areal (kvm) 45
  Avstand til nærmeste hytte 2t gange
  Oppvarming Vedovn
  Toalett Utedo
  Pris 12 500,- / uke
 •  


Turtips
Urdevatn ligger fint til i forhold til turer i området og det er andre fiskevann i nærheten velegnet for ørretfiske. Turstier finner du lite av her oppe. Det er kun stien som går til hytta, så det er bare å peke seg ut en topp, eller et punkt på kartet!

Ytterligere info
Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken. Kjøkkenet er utstyrt med det man trenger, og har propan og gass stekeovn til matlaging i tillegg til vedfyring. Det er fire sengeplasser i stua (køyer) og to sengeplasser i eget soverom (køyer). Hytta har vedskjul med utedo. Vann hentes direkte fra Urdevatn nedenfor hytta. Garn henger i skjulet.

Totalpakke
Prisen på kr 12 500,- pr. uke inkl. taxibåt tur/retur over Møsvatn, hytte 1 uke for inntil 6 personer, garnfiske i Urdevatn og stangfiske i flere andre fiskevann. Privat parkering på Varland er også inkl. i prisen.

For de som ikke ønsker å bære all bagasje selv har vi dette tilbudet: Tørrvarer, drikke o.l kan kjøres inn med snøscooter. Dere tar kontakt og bestiller varer på butikken Spar Rauland, ca 14 dager før påske (tlf 35 07 31 64). Esker blir da pakket og merket med navn. Vi henter varene og kjører de til fjells, slik at varene står der når dere ankommer hytta på sommeren.
Pris for henting og scootertransport er kr 200,- pr. eske.
Muligheter for helikopter/sjøfly – www.fjellfly.no – tlf 45206888

Tips: Hermetiserte poteter på spann, ferdige blandet melposer til brød (ferskt brød fra gasstekeovn).

For opphold – ha med: Kart, sovepose, kompass, mat, varme klær, dopapir, fyrstikker og stearinlys.

Last ned nødplakat    Regler for leie og avbestilling