Midttjønn, for friluftsfiskeren!

Midtjønn ligger 1200 m.o.h. i naturskjønne omgivelser, vest for Kvenna, ca 2 timers gange med sekk fra gården og innover fjellet. Det er litt bratt opp «svettelia» stien, men flatt og fint når du kommer opp. Stien inn er varda og lett å gå, for både liten og stor. Hytta er 45 kvm, har 6 sengeplasser med 4 senger i 1 soverom (køyer), og 2 sengeplasser i stua (køyeseng der den nederste er 120 cm bred). Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken. Kjøkkenet er utstyrt med det man trenger og har propan til matlaging, i tillegg til gass stekeovn. Hytta har peis, 2 vedovner, utedo og vedskjul. Ved vannet ligger det et båthus, og båt/garn kan dere benytte under oppholdet. Enkle familiespill ligger i hytta. Midtjønn ligger også fint til i forhold til turer i området og andre fiskevann i nærheten.

Oppholdet passer for turinteresserte, fiskeentusiaster, familier med barn eller for deg som kun ønsker å oppleve fjellets natur og ro.

Når kan du leie?
Hytta leies ut pr. uke fra lørdag til lørdag, fra ca 01. juli og frem til reinsjakta starter 20. august hvert år.


 •  

  Antall rom 2
  Antall sengeplasser 6
  Areal (kvm) 45
  Avstand til nærmeste hytte 30 min gange
  Oppvarming Vedovn
  Toalett Utedo
  Pris 12 500,- / uke
 •  

  Midtjønn


Turtips
Midttjønn ligger fint til i forhold til turer i området og det er flere andre fiskevann i nærheten velegnet for ørretfiske. Andre turstier finner du lite av her oppe. Det er kun stier som går til hyttene, ellers er det bare å peke seg ut en topp, ett vann eller et punkt på kartet! Området er en forholdsvis uberørt del av Hardangervidda, og er du heldig så kan du se både reinsdyr, ryper, fjellrev, kongeørn og en og annen elg.

Ytterligere info
Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken. Kjøkkenet er utstyrt med det man trenger, og har propan og gasstekeovn til matlaging. Hytta har også vedskjul. Vann hentes fra bekken som renner rett ved hytta.

Totalpakke
Prisen på kr 12 500,- pr. uke inkl. taxibåt tur/retur over Møsvatn, hytte 1 uke for inntil 6 personer, garnfiske i Midtjønn og Vasstjønn og stangfiske i flere andre vann. Privat parkering på Varland er også inkl. i prisen.

For de som ikke ønsker å bære all bagasje selv har vi dette tilbudet: Tørrvarer, drikke o.l kan kjøres inn med snøscooter. Dere tar kontakt og bestiller varer på butikken Spar Rauland, ca 14 dager før påske (tlf 35 07 31 64). Esker blir da pakket og merket med navn. Vi henter varene og kjører de til fjells, slik at varene står der når dere ankommer hytta på sommeren
Pris for henting og scootertransport er kr 200,- pr. eske.

Tips: Hermetiserte poteter på spann, ferdige blandet melposer til brød (ferskt brød fra gasstekeovn).

For opphold – ha med: Kart, sovepose, kompass, mat, varme klær, dopapir, fyrstikker og stearinlys.

Last ned nødplakat    Regler for leie og avbestilling